Over ons

 

 

 

 

 

De gezelligste in de omgeving

 

Café Slijterij De Haven is een uniek bedrijf dat al bestaat sinds 1926. Je kunt gezellig aanschuiven aan de bar en op mooie dagen op ons terras voor een lekker koel drankje of koffie met appelgebak. Naast ons bargedeelte is er een biljartruimte waar je een balletje kunt stoten.

Wij hebben Heineken op de tap. Daarnaast bieden wij zowel Heineken, Amstel en Grolsch op de fles. Ook hebben wij diverse speciaal biertjes in ons assortiment waaronder o.a Affligem en Westmalle. Vraag ons gerust naar je favoriete biertje.

Trek gekregen?

Wij bieden een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Van uitsmijters tot schnitzels, van broodjes tot een heerlijke sorbet. U kunt tot 21.00 uur van de kaart bestellen.
Na 21.00 uur toch nog trek? Kies dan nog voor een lekker balletje mosterd of een borrelplankje.

Waar is het feestje?

Nou, hier is het feestje!!!!!
Wil je uitgebreid je verjaardag vieren, je bruiloft of jubileum? Een uitgebreid buffet of drankjes en hapjes?
Wij beschikken over een ruime zaal die wij qua grootte aan kunnen passen aan het gezelschap. Hoe je je feest ook wilt vieren, wij staan voor je klaar!

Slijterij:

Voor een drankje voor thuis vind je in onze authentieke slijterij een ruime keuze. Van de oud Groninger drankjes Wadwater, Fladderak, Hagel en Donder en, uiteraard, onze unieke Scheemter Schoevertje tot een mooie whiskey en alles er tussenin.